22.06 – 22.12

Suntem doua libertati. Dragostea noastra nu-i umilinta, e o mandrie. Nu vreau sa te coplesesc, sa-ti limitezi viata numai la mine. N-as avea nici o bucurie sa am alaturi de mine un prizioner. Nu-ti cer decat dragostea ta. Aceea e a mea si numai a mea. N-o impart cu nimeni. Asa cum nici tu nu vei imparti cu nimeni dragostea mea.

Tremur de dor … Tremur sub urma sarutului tau … si sub urma trupului tau  …Simt cum se pierde totul .. parfumul tau dispare incet … atingerile tale s-au ratacit … sarutarile tale s-au risipit undeva spre cele mai indepartate paradisuri … Totul se goleste de tine … In schimb cutia cu amintiri e plina de tine … de noi … de clipe … de zile … de cantece.

Vreau sa ma iai in brate si sa imi spui ca o sa fie bine. Vreau sa ma saruti cu tandrete pe frunte, cum faciai mereu cand eram agitata. Mi-e dor de stabilitatea si de linistea pe care credeam ca le are relatia noastra, oricat de ironic ar parea acum.

Te iubesc, fara sa stiu cum sa ma opresc din a te iubi, fara sa stiu nici cum, nici de ce te iubesc asa, pentru ca nu stiu altfel. Unde nu esti tu, nici eu nu mai sunt.

Da…te iubesc pentru ca asta stiu sa fac cel mai bine, te iubesc pentru ca esti tu, te iubesc fara nici un motiv, te iubesc pentru ca sunt fericita, te iubesc pentru ca te pot iubi, te iubesc pentru ca vreau, te iubesc fara sa-ti cer nimic…te iubesc pentru ca asa mi-a fost scris … si te voi iubi mereu…

Azi ar fi trebuit sa fie 22 si in suflet, nu doar o cifra imprimata in calendar.
Tin sa-ti MULTUMEC
pentru toate.

(Nu o lasa sa plece!
E singura care te intelege, iubeste-o, fa-o sa uite ca ai fost rece.)

dupa
6 luni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: