15.04

Ploaia este o formă de precipitaţii atmosferice. Ploaia se formează când diferite picături de apă din nori cad pe suprafaţa Pamântului în formă lichidă. Nu toată ploaia ajunge în sol. Unele picături de apă se evaporă în timpul căderii şi nu mai ajung în pământ.

Şi atunci când  numai ştii ce vrei, şi nu mai ştii cine eşti, şi nu mai ştii cum să evadezi din propria fiinţă, care este călcată în picioare şi înjosită de cineva, care nici nu  ştie măcar ce gândeşti, ce simţi, ce iubeşti, ce îţi doreşti, de ce ai nevoie, care este îndifirent şi rece.

Atunci când simţi că te  îneci  în tine însuţi şi nici nu  ai cum scăpa, atunci cînd eşti stropită cu mii de gândure pe care nu ai cui să i le spui, exact atunci  cînd eşti udă de   sentimente şi pe care cineva ţi le transformă în iluzii, atunci cînd toate visele îţi sunt pătate şi amintirile îşi fac  loc în trup, şi te presează pe zi ce trece , tot mai mult, şi mai mult, atunci cînd zîmbetul apare doar pentru puţine întrebări,
exact atunci ce fel de ploaie e …?

„Ploaia” nu este alt ceva decât amintiri care  te sufocă,  se condensează tot mai mult şi mai mult,  care  mai apoi,  lasă valuri adînci, de păreri de rău şi regrete. Urme ce nu vor fi niciodată uitate, urme cu trecut, urme…

Da, şi dacă aş putea da timpul în ‘napoi, aş face’o, fără a mai ezita ceva. L-aş  da, şi  nu aş mai face nimic din ce am făcut pîn acum.    Aş  fi inocentă şi indifirentă.

Aş fi.. : I )


p.s.  Помни меня.
[я просто хочу почувствовать, что я тебе нужна]

P.S.s … but I.. I’m with you… : I

I’m fine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: