Poate…

Poate de atât de mult timp trecut, de atâtea dezamăgiri, zâmbete şi lacrimi, poate de atâta  dragoste vine şi indiferenţa. Stare persistentă de ceva timp…  Timp în care măcar nici nu simt nevoia   să vorbesc. E ceva care mă respinge şi îmi crează indiferenţă faţă de tot ce este… de tot ce nu a fost… faţă de tine … :I .

Poate că   iluziile au fost prea mari şi multe, visele şi dorinţele nu îşi au rostu şi puterile, şi  şi speranţele s-au epuizat.
Ştii… nu-mi pare obsolut de nimic rău,  am trăit în vise şi absenţe şi cred că mi-a plăcut… Dar… renunţ, e mult prea mult, deja mi s-au spulberat tot şi toate. Nu am avut puterea şi nici nu o să o am, de a-ţi spune ceva, dar e mult mai bine, au rămas mai puţine păreri de rău şi regrete.

Nu voi putea niciodată fi pe locul 2, şi nici chiar pe primul dacă va exista o „a doua”. Nu îmi  permit şi nici nu îmi doresc, chiar cu preţul de a-mi    izola fericirea şi de a-mi nega dragostea.

Ştii … poate că mi-am dorit  neobişnuitul şi irealul, dar cel mai simplu lucru  mi-am dorit să simt pur şi simplu că ai nevoie de mine [ nu pentru o înlocui pe cineva],  pur şi simplu  îmi simţi lipsa şi chiar simţi nevoia de a-ţi fi alături… eu nu am simţit nimic.  M-am simţit doar ca fiind  ceva  cu care poţi vorbi doar atunci cînd nu ai ce face şi doar  doar pentru a înlocui  pe cineva…

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. NathaLee
    feb. 27, 2011 @ 19:52:48

    Să nu laşi niciodată să fii pe locul II.
    Poate că în unele cazuri e absurd să lupţi, dar toate cazurile au şi excepţie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: