…..zile „defecte”

Deja de câteva zile numai sunt eu, nu sunt cea* care eram sau cel puţin credeam că sunt. Dacă stau bine să mă gândesc, de vrio 4 zile mă simt singură, părăsită*, în ultimile 2 zile tac*, îmi vin în cap tot felu’ de ideii mediocre, banale, ireale, care nu vor fi niciodată poate …

Şi plus la asta….cu cine vorbeam atât de des, atât de mult, atât de profund, atât de plăcut numai vorbesc, poate din cauza vacanţei, din cauza timplui, orelor, circumstanţelor, da….. şi din cauza vârstei… Am  atâtea să-i spun – şi defapt nimic, Am atâtea să-i scriu-  dar nu pot, Am atâtea să-i vorbesc – dar nu mă aude, Am atâta nevoie – dar e departe. Şi oricum când o să vorbesc iar o să intervină ceva, ceva urgent (ca de obicei). Dar cert e că ştiu, cât de puţin măcar, s-a gândit :^ ^^^^
Nu pot spune că au fost reuşite aceste ultimi’  zile, ba din potrivă au fost tăcute, îngândurate, chiar triste (aş putea spune,  început de vacanţă, unii sunt în culmea fericirii….). dar cu toate asta, au fost clipe plăcute [ 22.21, 22.28] ……..mdaaa….

2 comentarii (+add yours?)

 1. NathaLee
  iun. 09, 2010 @ 16:13:00

  De mai vedea pe mine acum…
  Mama mi-a dăruit cercei de argint pentru cele două perechi de găuri şi am pierdut unul chiar după ziua mea. Toată ziua am fost parcă moartă, nu-mi puteam ierta, cadou şi mai era şi al doilea pe care l-am pierdut.
  L-am găsit în dormitor. Poate că am regretat prea mult sau cine ştie.
  Cum zice Lena, noroc nu există (:
  În fine, nu am vrut să spun asta. Am vrut să spun că starea mea de după aşa numita zi de naştere s-a agravat complet din toate punctele de vedere. Mai ales că acum nu e nimeni cu mine, nici chiar acasă.
  N-am tăcut aşa ..nici chiar dacă aş lua toţi anii împreună. N-am fost aşa depresivă, nici ca atunci când a plecat mam şi fratele.
  Ştii, Anişoar, nu e vacanţa vinovată, ci vârsta şi noi. Suntem aşa de complicaţi…

  Răspunde

 2. Annyella
  iun. 09, 2010 @ 19:11:58

  da ai dreptate, suntem noi prea complicaţi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: